Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال محرمانه به تهیه‌کنندگی سید رامین موسوی در فضای داستانی علمی‌امنیتی‌جاسوسی تولید می‌شود. فصل دوم سریال «نوار زرد» نیز این روز‌ها در خیابان‌های تهران در حال تصویربرداری است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سریال محرمانه در فضای داستانیِ علمی‌امنیتی‌جاسوسی توسط موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال ۳۰ قسمتی در آخرین مرحله بازنویسی قرار دارد و هم‌زمان پیش تولید سریال در جریان است.

محرمانه، داستانی است از پیشرفت‌های علمی دانشمندان کشور در حوزه پزشکی که موانعی هم‌چون اهداف مخرب سرویس‌های جاسوسی غرب را در مسیر دست‌یابی کشور به ساخت واکسن تولید داخلی در مقابل می‌بیند. این سریال بعد از تکمیل مراحل نگارش فیلم‌نامه و با توجه به حساسیت موضوع سریال، به دقت مورد بازبینی کارشناسانه قرار می‌گیرد.

سریال محرمانه به نویسندگی مهدی حمزه و تهیه‌کنندگی سید رامین موسوی به زودی با تکمیل بازیگران و انتخاب کارگردان، به مرحله تولید خواهد رسید.

در خلاصه داستان محرمانه آمده است: شیوع بیماری‌های ویروسی باعث می‌شود که پزشکان ایرانی درصدد ساخت واکسن داخلی باشند. این خبر به گوش سرویس‌های جاسوسی دشمن می‌رسد.

نوار زرد در خیابان‌های تهران

فصل دوم سریال نوار زرد این روز‌ها در خیابان‌های تهران در حال تصویربرداری است و به زودی راهی آنتن شبکه دو سیما می‌شود. تصویربرداری فصل دوم سریال نوار زرد به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی ادامه دارد.

فصل دوم این مجموعه تلویزیونی مانند فصل اول به غیر از داستان دنباله‌دار در هر قسمت نیز قصه‌ای پلیسی و جنایی را روایت می‌کند.

بازیگر نقش اصلی این سریال در فصل دوم را بانیپال شومون بازی می‌کند و دیگر بازیگرانی که تاکنون حضور آن‌ها قطعی شده عبارتند از: محمود پاک‌نیت، پورانداخت مهیمن، حسین پاکدل، حسام محمودی، امیرحسین صدیق، ایوب آقاخانی، ستاره قطبی، آذین احرامی و مهشید جوادی برخی از بازیگران سریال‌اند که در فصل دوم نوار زرد به ایفای نقش می‌پردازند.

این سریال محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال تلویزیونی واکسن کرونا ویروس کرونا شبکه دو سیما نوار زرد فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد